Bea Jiménez


Actualment desenvolupo la meva activitat com a cap de projecte a Indra Sistemas.
Enginyera de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid en 2003, i màster en Tecnologies de la Informació per la Universitat de Stuttgart (Alemanya), vaig començar precisament la meva carrera professional a Alemanya, trebajant com estudiant en pràctiques per aSONY International. En obtenir el títol de enginyera vaig passar a formar part de l'equip, ja com investigadora, al camp dels interfaces hàptics, trebajant amb robots tàctils. De tornada a Espanya em vaig incorporar a Indra Sistemas, on ara sóc l'única cap de projecte en programes de manteniment per al Departament Civil i Internacional.

Paral·lelament, desde el 1998 he estat lligada a diversos projectes en l'àmbit del comerç electrònic. Primer va ser Farmavida.com, amb la que vaig aprendre moltísim sobre el treball en equip, programació web, màrqueting... i gràcies a la qual vaig veure per primer cop el meu nom a un periòdic. Econòmicament va ser un fracàs, però tantes hores de son i estudi perdudes, varen fer que anys mes tard m'embarqués als meus dos projectes actuals: TiendaMB.com i sobre tot, TiendaSmart.com, que és la que més satisfaccions m'aporta.


Pots posar-te en contacte amb mi a través del següents medis:


El que tinc en ment per a un futur:

  • Fer aquest MBA. Ja he estat admesa!
  • Canviar de sector.
  • Traslladar-me a una caseta no gaire gran amb parcel·la i adoptar un gos.
  • Tornar al Japó.
  • Sopar a El Bulli.

Aquestes son més coses que pots veure sobre mi a la xarxa:


Vaig néixer a Córdoba en 1979, encara que a penes vaig poder gaudir de la ciutat perquè els meus pares vivien en aquell temps a València. Amb un any ens vam traslladar a Madrid, on vaig anar a un parvulari públic i una escola de monges, que això sempre marca. Al Patrocinio de San José és on em van llançar a la universitat i on vaig conèixer un munt de gent meravellosa.

Dic van llançar perquè ahí és on vaig rebre les meves primeres classes de BASIC, en les hores mortes de la pausa per dinar, i em van ficar en el cos el cuc de la informàtica. L'orientadora llavors em va parlar de Telecomunicacions ( "és com informàtica, però més xulo") i per això va acabar sent la meva elecció després de la Selectivitat.

La carera va canviar radicalment la meva vida. Allà em van ensenyar per fi el que era suspendre un examen, destacar per sobre de la resta en un altre, compartir aficions en un club, conèixer cultures noves gràcies al programa Erasmus, i al que ara és la meva parella quan tots dos vam ser becaris del mateix departament.

Però el que realment ha marcat la meva vida per sobre de la resta va ser l'experiència a Stuttgart. A més de reforçar l'anglès i aprendre Alemany, vaig tenir l'oportunitat d'independitzar-me, aprendre a valer-me per mi mateixa, en definitiva, començar a ser qui sóc ara.